Beoordelingen van Masakan Indonesia Zwolle

Recente recensies van Masakan Indonesia Zwolle

5 sterren na 12 reviews

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is altijd goed. De smaak verschilt wel per keer. Een paar keer per maand bestellen we en de laatste keren was het eten minder pittig dan we gewend waren. Maar al met al is het eten altijd goed!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Snel,warm, heerlijk van smaak. De enige waar ik durf te bestellen tijdens mijn zwangerschap, omdat het altijd goed is!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed kwa smaak,temperatuur, kwaliteit en bezorging, Mocht alleen wel iets meer zijn voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Familie en vrienden over de vloer. Iedereen vond t heerlijk! Het kost wel wat maar dan heb je ook echt wat.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op smaak, erg lekker! Het enige wat wij iets vonden tegenvallen was de hoeveelheid van de rijsttafel voor 2 personen. We vonden het wat weinig voor 2 personen, zeker gezien het bedrag van bijna 20 Euro per persoon.