Beoordelingen van Masakan Indonesia Zwolle

Recente recensies van Masakan Indonesia Zwolle

5 sterren na 64 reviews

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e x besteld en wederom heerlijk gegeten!!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk klaargemaakt Indonesisch eten met veel smaak. Als je hier hebt besteld, koop je nooit meer bij de Chinees. Dikke aanrader!!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd weer super lekker en als je het vraagt passen ze de bestelling aan aan de vraag; toplui

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goede en verschillende smaken. We gaan vaker bestellen en genieten van de Indische keuken.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De rijsttafel had een goede mix van milde en pittige gerechten. Alles was vers, met mals vlees en lekkere nasi/bami. We bestelden altijd chinees, maar dit was zo veel lekkerder en minder zoet. We zullen nu minder chinees eten en veel vaker indonesisch. Bezorging was ook erg netjes. We werden gebeld dat het 20 minuten extra zou kosten vanwege de grote bestelling en ze waren er na 15 minuten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van anderen gehoord over Masakan en dus maar eens besteld. Rijsttafel voor twee personen en het was heerlijk! Heel diverse gerechten en alles was gewoon super. We gaan hier zeker vaker bestellen!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Bezorgd buiten Dalfsen. Eten is echr heerlijk en nog goed heet. Open op maandag. Top!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed warm en vriendelijk personeel.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een keer per twee weken altijd prima en warm. Hulde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer bestelling gedaan en afgehaald. Kwaliteit eten uitstekend! Grote portie! Heerlijk van smaak en variatie van ingrediënten. Vriendelijke mensen. Minpunt:de locatie en aankleding van het pand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfect op tijd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten op tijd en super warm! Voor herhaling vatbaar!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijk, maar anderhalf uur wachten, zonder bericht, vindt ik wel erg lang, Zelfs in deze tijd. Dus zelf maar gebeld, en dan volgt er wel excuus, maar beter zou er gewoon korting worden gegeven in zo'n geval.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, hele ruime porties. Echt een hele dikke aanrader

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we in het buitengebied wonen, was het eten nog goed warm na bezorging. Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden; vlees en groente perfect gegaard en gekruid, mooie hoeveelheid, heel smakelijk. Prima prijzen ook. Misschien wat pittig. Bezorger was ietwat aan de late kant, maar vriendelijk en zorgvuldig. De bevestigingsmailtjes zijn ook erg fijn!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Eerder was ik wat ontevreden omdat ik vond dat er te veel vet in het vlees zat maar dat is al een aantal bestellingen helemaal niet meer het geval. Ik ben erg tevreden en bestel zeker weten nog wel een keer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en temperatuur, voldoende hoeveelheid. Het afgesproken tijdstip ook exact. Zeker voor herhaling vatbaar, dit was onze eerste, maar zeker niet de laatste bestelling

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt altijd goed en is nog goed warm als het aankomt.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd goed. De smaak wisselt nog wel eens. Soms iets meer en soms iets minder pittig. De nasi zou wat ons betreft wat meer gevuld mogen zijn met vlees en groenten. Maar al met al heel tevreden!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect van smaak, en precies op tijd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou van mij wel wat meer vlees bij mogen voor die prijs, Maar de smaak en kwaliteit zijn geweldig!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Extra bami gekregen, ook geweldig

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen, mijn moeder heeft diabetes en een hartziekte. We hadden gebeld of we de bestelling eerder konden krijgen en het was gelukt! Dank jullie wel mijn moeder heeft genoten!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

blijft elke keer weer een feest! Zowel de vegetarische roti als de kip zijn super lekker, voldoende boontjes/kousenband. Echt aan te bevelen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van jullie is echt altijd goed. Goede en vriendelijke bezorging.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Indonesische maaltijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een mini rijsttafel, alles zat in 1 bak, dat vindt ik wat minder geslaagd, Ook vindt ik 3,50 bezorgkosten in Zwolle-Zuid wat overbodig, Maar smaak en kwaliteit altijd dik in orde!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en smakelijk. De ene keer wel wat pittiger dan de andere keer. En de nasi zou iets meer gevuld kunnen zijn. Maar al met al heel erg goed!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed gevarieerd en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren een maaltijd voor twee personen besteld. De bestelling was precies op tijd, goed warm en netjes verpakt. Daarna enorm genoten van de maaltijd die ons deed denken aan het eten dat wij samen aten in Indonesië. Voor herhaling vatbaar!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren een maaltijd voor twee personen besteld. De bestelling was precies op tijd, goed warm en netjes verpakt. Daarna enorm genoten van de maaltijd die ons deed denken aan het eten dat wij samen aten in Indonesië. Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was overheerlijk lekker, echt van genoten.Geen punt verder maar had er nasi bij besteld .Zal zeker vaker bestellen bij jullie en ook reclame maken, topkok ! 😋

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend smaakvol en lekker eten, Goede kwaliteit vlees ook! De prijs is wel vrij pittig maar toch krijg je waar voor je geld. Enig minpuntje vindt ik dan daar bovenop de bezorgkosten van 3,50...

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag hier Roti besteld. Het was erg lekker, voelde gezond (in tegenstelling als we het zelf maken) en ik zit goed vol. Ik kon een bezorgtijd opgeven en werd gelijk gebeld of het ook eerder kon. Wat fijn! Normaal bij Thuisbezorgd hoor je het niet eens als het later is en hier kan het zelfs eerder. Goeie service.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en goed warm

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en binnen drie kwartier bezorgd, super!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en - niet onbelangrijk- altijd warm/heet geleverd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is altijd goed. De smaak verschilt wel per keer. Een paar keer per maand bestellen we en de laatste keren was het eten minder pittig dan we gewend waren. Maar al met al is het eten altijd goed!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Snel,warm, heerlijk van smaak. De enige waar ik durf te bestellen tijdens mijn zwangerschap, omdat het altijd goed is!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed kwa smaak,temperatuur, kwaliteit en bezorging, Mocht alleen wel iets meer zijn voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Familie en vrienden over de vloer. Iedereen vond t heerlijk! Het kost wel wat maar dan heb je ook echt wat.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op smaak, erg lekker! Het enige wat wij iets vonden tegenvallen was de hoeveelheid van de rijsttafel voor 2 personen. We vonden het wat weinig voor 2 personen, zeker gezien het bedrag van bijna 20 Euro per persoon.