Beoordelingen van Masakan Indonesia Zwolle

Recente recensies van Masakan Indonesia Zwolle

5 sterren na 24 reviews

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed gevarieerd en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren een maaltijd voor twee personen besteld. De bestelling was precies op tijd, goed warm en netjes verpakt. Daarna enorm genoten van de maaltijd die ons deed denken aan het eten dat wij samen aten in Indonesië. Voor herhaling vatbaar!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren een maaltijd voor twee personen besteld. De bestelling was precies op tijd, goed warm en netjes verpakt. Daarna enorm genoten van de maaltijd die ons deed denken aan het eten dat wij samen aten in Indonesië. Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was overheerlijk lekker, echt van genoten.Geen punt verder maar had er nasi bij besteld .Zal zeker vaker bestellen bij jullie en ook reclame maken, topkok ! 😋

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend smaakvol en lekker eten, Goede kwaliteit vlees ook! De prijs is wel vrij pittig maar toch krijg je waar voor je geld. Enig minpuntje vindt ik dan daar bovenop de bezorgkosten van 3,50...

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag hier Roti besteld. Het was erg lekker, voelde gezond (in tegenstelling als we het zelf maken) en ik zit goed vol. Ik kon een bezorgtijd opgeven en werd gelijk gebeld of het ook eerder kon. Wat fijn! Normaal bij Thuisbezorgd hoor je het niet eens als het later is en hier kan het zelfs eerder. Goeie service.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en goed warm

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en binnen drie kwartier bezorgd, super!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en - niet onbelangrijk- altijd warm/heet geleverd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is altijd goed. De smaak verschilt wel per keer. Een paar keer per maand bestellen we en de laatste keren was het eten minder pittig dan we gewend waren. Maar al met al is het eten altijd goed!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Snel,warm, heerlijk van smaak. De enige waar ik durf te bestellen tijdens mijn zwangerschap, omdat het altijd goed is!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed kwa smaak,temperatuur, kwaliteit en bezorging, Mocht alleen wel iets meer zijn voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Familie en vrienden over de vloer. Iedereen vond t heerlijk! Het kost wel wat maar dan heb je ook echt wat.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op smaak, erg lekker! Het enige wat wij iets vonden tegenvallen was de hoeveelheid van de rijsttafel voor 2 personen. We vonden het wat weinig voor 2 personen, zeker gezien het bedrag van bijna 20 Euro per persoon.